Мултиезичен автоматичен превод на 104 езика

Защо ще гласувам за "Герб"?


Партия "Герб" са единствените, които имаха куража да изтеглят шестнайсет милиарда за държавата и да поемат отговорност.
Преди да плюем като аборигени, трябва да знаем, че Англия, всеки месец печата петнайсет милиарда паунда от години, които са 35милиарда лева приблизително - това за месец, с които, с част от тях и плаща, и осигурява живота на нейното неработещо, но каращо на помощи традиционно и значително по брой английско население.
За дванайсет месеца, това са 420милиарда, които ако ги нямаше от години насам, Англия, не би могла да осигури този живот на нейните жители.
С 420 милиарда НАПЕЧАТАНИ без обезпечение от злато, понеже то е премахнато от преди деситилетия, влиза много плосък данък, много повече ДДС и има и много повече за държавата и за населението.
И ако Саудитска Арабия се издържат от производство на Петрол, то модерните икономики, имат само една възможност за да осигурят благосъстояние на населението си - чрез производство на пари/печатане на пари/, с които да покрият разходите си.
Искаме английски заплати, нали. Не бихме имали нищо против, нали? Ама плюем и говорим без да разбираме...
Защо е хубаво в Швейцария - и там се печатът пари, като това не е някаква тайна. И в Америка е така, нещо повече, когато американски гражданин не е в състояние да си плати заема към банката, държавата го погасява, като това беше и причината за ипотената криза 2007-ма, накрая държавата трябваше да погасява.



Повечето от народа мечтаят за доходи като в Америка, Швейцария или Англия, но подведени и незнаещи плюят
традиционнйите начини за тези доходи, които са печатане на пари и увеличение на дълга в определени размери - ето това е ирония, ако питате мен.
Искаме живота и доходите, на жителите, чийто държави ползват заеми, но плюем системата на заемите, иронично нали...?

...щели да ги връщат децата ни - пълни идиотизми и манипулации, кой от Вас са му удържали и стотинка за взет държавен заем за последните 26години..., няма такъв нали...

Заемът се изплаща с доходите на държавата от приходи и данъци, а не за сметка на доходите на населението...
Единствените, които имаха куража да направят това за народа са Герб, не някои друг...
Да сте видяли, някои да е вдигнал минималните заплати с толкова, с колкото ги вдигна Герб? Не, нали...

А сега нека се замислим, ако имахме още 400милиарда допълнителен приходкъм основния приход - като в Англия за година/защото нашата държава има годишен приход от 20милиарда/, какво щеше да е по нашите земи.

И ако това Ви се вижда много, имайте предвид, че в Америка се взимаеш заем от 70милиарда долара - около сто й двайсет милиарда лева приблизително, всеки месец от Фед, който биваше инвестиран във фондовия пазар, икономиката и за благосъстоянитето на народа. По дванадесет месеца...
За това е хубаво в Америка...
Но в нашата държава, хората са заети повече да плюят, отколкото да мислят, да четът или да се образоват.

От както съществува партия Герб, аз гласувам за Герб и тази година пак ще гласувам за Герб, защото са последователни и мислят за нацията. Аз не знам някой да е вдигнал минималната заплата с толкова, с колкото я вдигна партия Герб.

Другия път когато се поддавате на манипулации, помислете за това и колко би била минималната заплата и Вашето заплащане, ако не беше Герб...

Защо пиша тези редове? Защото в момента - и как точно преди изборите, БСП обвиняват Герб за решението за бежанците от Август, а това решение е приемственост на членството ни в ЕС и които БСП, на тяхно място също щеше да подпише, тъй като България е членуваща държава в Евросъюза.
Нека се запитаме преди да реагираме първосигнално, какво щеше да е и би било решението на БСП, ако управляваха те сега?
Аз ще Ви кажа - същото, понеже, като членове на Евросъюза имаме задължения, и каквото бъде прието от другите членки трябва да го ратифицираме. Обаче от БСП говорят, макар, че по интересно е в същата ситуация какво щяха да направят...
Нали...
То е видно, повече от видно...
А точно Корнелия Нинова да говори за принципи, която беше от 97-ма до 2005-та в СДС, под шапката на Костов - и сега да говори за принципи като секретар на БСП...,
не мога да си го обясна...

Аз пак ще гласувам за Герб, защото съм принципен. И защото и те са принципни. Знам какво да очаквам от тях. В тяхната политика има последователност. Ако обърнеме поглед и към БФБ, нашата борса, можеме да видиме положителното влияние на Герб и там и въобще навсякъде, където се докоснат.

И още нещо. Аз не членувам в Герб и нито имам полза, нито имам вреда като пиша тези редове.
А пиша тези редове, защото така мисля.
И защото ми е странно и чудно,
когато дългогодишен член на СДС, оглавяващ понастоящем БСП, започне да говори за принципност и "принципно".
Каква ирония...