Мултиезичен автоматичен превод на 104 езика



МОЛИТВА ЗА СХВАНАТИ ОТ НЕЧИСТИ ДУХОВЕ




На Господа да се помолим!

Господи помилуй!

Дойдете всички да припаднем пред Бога и да се помо­лим за телесно и душевно здраве на раба Божий (името). Да пропъди от него всяка язва, всяка болест, всяка тъмна сила, която застрашава този болен раб (името).

А аз, грешния и смирен раб, със силата и властта, която ми е предадена от Светия Дух чрез благодатта на Христа нашия Бог, заклевам ви, люти недъзи със 72-та езика и техните свети клонове, които Бог е дал на човеците.

Отстъпете от Божия раб (името), ако и да сте дошли от небето, или от Слънцето, или от Венера, или от Луната, или от Юпитер, или от Сатурн, или от Меркурий, или от Марс, или от 3емята, от Нептун или Уран, откъдето ще, или сте пратени, от когото ще, освен от Христа, с Чието име ви гоня, махнете се от този Божи раб (името)!

Освободете го, вие люти бесове, които сте налетели от където и да е, било от гръмотевица или от мълния, или от ветрове сте навеяни. Ако този раб без знание, волно или неволно се е свър­зал с клетва или от ревност разпалил и е сторил някое зло, или е турил нещо в дома, или от каквото и да е, или от пог­леждане на зли очи, или от напаст, която постоянно напада нас, когато с нашите прегрешения се отстраним от Ангел-пазителя си, или от завистливи, болни очи, или от преяж­дане и препиване, от минало или сегашно, или от боледуване, които могат да повредят телесните жизнени органи, или сте дошли да провеждате Божия раб (името)! Чрез главоболия или очиболия, ухоболия, нособолия, гъp­лоболия, или чрез устобол, или зъбоболия и ногоболия, гъp­доболия, коремоболия, или чрез сърцебиене и болести на бъбреците, дробовете или слабините, детеродните органи, или всичките му вътрешности. Чрез гръбнака му, кръста, ребрата, костите, коленете, нозете и всичките му членове, или спирането на кръвта му. Всичките вие, зли и лоши недъзи, които нападате Божия раб (името).

Отстъпете от него, завърнете се в пусти гори и безводно, всеки на своето си място, откъдето сте дошли със своя си недъг, махнете се всички, които се намирате в Божия раб (името). Отстранете се от него, от всичките му органи и целия му физичен и астрален строеж.

Идете си всички на своето си място, защото вас ви очак­ва справедлив Христов съд и не ще останете ненаказани за злите си деяния. Бог ви заповядва, разпетия на Голгота Христос, да излезете и да не се връщате вече, нито да му досаждате. Бягайте в адовото дъно, гдето е отредено мяс­то за вас, пакостници, които вредите на този болен раб (име­то).

3аклевам ви всички зли духове, носители на недъзи с великото име на Христа Иисуса Назарянина, с държавната му десница и с честния му образ, разпръснете се от Божия раб (името). Да се освободи, да оздравее, да стане на нозе и се възрадва, да бъде телесно и душевно здрав и въздаде слава на Бога Вседържителя, за да слави велико­то име на Христа заедно с всичките Божии същества. Бог е Цар на царете и Лекар на лекарите!

На Господа да се помолим!

Господи помилуй!

Господи, Боже наш, истин­ний и човеколюбче, на Тебе се молим и от Тебе просим. Умилостиви това Твое създание и му изпрати силен Ангел­- пазител на тялото и душата, който да пропъди и отмахне от него всеки нечист и зъл дух, който пречи на телесното и душевно здраве на този Твой раб (името).
Отмахни от него всяка язва и болест, пренесена от тъм­ните сили, от връх на косата му, от главата, ума, от мозъка му, от тила, от челото, веждите, очите, бузите, ноздрите, устните, устата, от гърлото, от езика, зъбите, брадата му, от врата, гърдите, плещите, гърба, гръбнака, от кръста, нок­тите, сърцето, от кръвта, костите, мускулите, нервите му, от жизнените му сили, от лимфните му жлези, от дробо­­вете, бъбреците, пъпа, жлъчката, от слънчевия му сплит, от слабините, детеродните му органи, бедрата, ръцете, лактите, от китките на ръцете му, от ставите на пръстите, ноктите му, от глезените на нозете му, от коленете, от ста­вите на нозете, от петите, от ходилата на нозете, пръстите и ноктите, от всичките му органи и клетки, отвътре и от вън на тялото му. Преобрази състава му от болен на здрав, от скръб на радост и щастие! 3ащото Ти си наш Бог и подател на всички блага, и затова слава отправяме на Тебе, на без­началния Твой Отец, пресветия, благия, животворящия Дух, сега, всякога и във вечни векове. Амин!






Молитва за схванати от нечисти духове

Дойдете всички да припаднем пред Бога и да се помолим за телесно и душевно здраве на раба Божий (името му). Да пропьди от него всяка язва, всяка болест, всяка тьмна сила, която застрашава този болен раб (името му).
А аз, грешния и смирен раб, сьс силата и властта, която ми е предадена от Светия Дух чрез благодатта на Христа нашия Бог, заклевам ви, люти недьзи сьс 72-та езика и техните свети клонове, които Бог е дал на човеците.
Отстьпете от Божия раб (името му), ако и да сте дошли от небето, или от Сльнцето, или от Венера, или от Луната, или от Юпитер, или от Сатурн, или от Меркурий, или от Марс, или от 3емят, от Нептун или Уран, откьдето ще, или сте пратени, от когото ще, освен от Христа, с Чието име ви гоня, махнете се от този Божи раб (името му)!
Освободете го, вие люти бесове, които сте налетели от кьдето и да е, било от грьмотевица или от мьлния, или от ветрове сте навеяни. Ако този раб без знание, волно или неволно се е свьр¬зал с клетва или от ревност разпалил и е сторил някое зло, или е турил нещо в дома, или от каквото и да е, или от пог¬ледване на зли очи, или от напаст, която постоянно напада нас, когато с нашите прегрешения се отстраним от Ангел-пазителя си, или от завистливи, болни очи, или от преяж¬дане и препиване, от минало или сегашно, или от боледуване, които могат да повредят телесните жизнени органи, или сте дошли да провеждате Божия раб (името му)! Чрез главоболия или очиболия, ухоболия, нособолия, гъp¬лоболия, или чрез устобол, или зьбоболия и ногоболия, гъp¬доболия, коремоболия, или чрез сьрцебиене и болести на бьбреците, дробовете или слабините, детеродните органи, или всичките му вьтрешности. Чрез грьбнака му, крьста, ребрата, костите, коленете, нозете и всичките му членове, или спирането на крьвта му. Всичките вие, зли и лоши недъзи, които нападате Божия раб (името му).
Отстьпете от него, завьрнете се в пусти гори и безводно, всеки на своето си място, откьдето сте дошли сьс своя си недьг, махнете се всички, които се намира-те в Божия раб (името му). Отстранете се от него, от всичките му органи и целия му физичен и астрален строеж.
Идете си всички на своето си място, защото вас ви очак¬ва справедлив Христов сьд и не ще останете ненаказани за злите си деяния. Бог ви заповядва, разпетия на Голгота Христос, да излезете и да не се врьщате вече, нито да му досаждате. Бягайте в адовото дьно, гдето е отредено мяс¬то за вас, пакостници, които вредите на този болен раб (име¬то).
3аклевам ви всички зли духове, носители на недьзи с великото име на Христа Иисуса Назарянина, с дьржавната му десница и с честния му образ, разпрьснете се от Божия раб (името му). Да се освободи, да оздравее, да стане на нозе и се вьзрадва, да бьде телесно и душевно здрав и вьздаде слава на Бога Вседьржителя, за да слави велико¬то име на Христа заедно с всичките Божии сьщества. Бог е Цар на царете и Лекар на лекарите!

На Господа да се помолим!

Господи, Боже наш, истин¬ний и человеколюбче, на Тебе се молим и от Тебе просим. Умилостиви това Твое сьздание и му изпрати силен Ангел¬- пазител на тялото и душата, който да пропъди и отмахне от него всеки нечист и зъл дух, който пречи на телесното и душевно здраве на този Твой раб (името му).
Отмахни от него всяка язва и болест, пренесена от тъм¬ните сили, от връх на косата му, от главата, ума, от мозъка му, от тила, от челото, веждите, очите, бузите, ноздрите, устните, устата, от гърлото, отезика, зъбите, брадата му, от врата, гърдите, плещите, гърба, гръбнака, от кръста, нок¬тите, сърцето, от кръвта, костите, мускулите, нервите му, от жизнените му сили, от лимфните му жлези, от дробо¬-¬вете, бьбреците, пьпа, жльчката, от сльнчевите му сплито¬ве, от слабините, детеродните му органи, бедрата, рьцете, лактите, от китките на рьцете му, от ставите на прьстите, ноктите му, от глезените на нозете му, от коленете, от ста¬вите на нозете, от петите, от ходилата на нозете, прьстите и ноктите, от всичките му органи и клетки, отвьтре и от вьн на тялото му. Преобрази сьстава му от болен на здрав, от скрьб на радост и щастие! 3ащото Ти си наш Бог и подател на всички блага, и затова слава отправяме на Тебе, на без¬началния Твой Отец, пресветия, благия, животворящия Дух, сега, всякога и во вечни векове. Амин!

Съдържание /Брой/Месец/Година/: