Мултиезичен автоматичен превод на 104 езика

Лек цялото тяло - само четири лъжици дневно от тази хранителна смес на проф. Христо Мермерски

      Лек за цялото тяло – само по четри лъжици дневно от тази хранителна смес на проф. Христо Мермерски.





            Хранителната смес, която ще Ви представя е на прочутия професор Христо Мермерски. Всички, приемали този микс от здравословни продукти твърдят, че това е революционно природно лекарство, което е излекувало не само тях, но и хиляди други от рак.

В своите лекционни курсове проф. Мермерски казва:

„Тази лечебна смес е за изцеряване и стабилизиране на цялото тяло, а раковите образувания в такъв организъм ще се оттеглят сами!“

Природният микс, освен че възстановява имунитета и чисти от шлаки всички кръвоносни съдове,
Лек цялото тяло - само четири лъжици дневно от тази хранителна смес на проф. Христо Мермерскилекува също така сърцето, прочиства бъбреците и черния дроб. И това не е всичко – подобрява се значително мозъчната дейност и се засилва паметта. Проф. Мермерски твърди, че лечебната смес пази от инфаркт, както и възстановява напълно хора, преминали тежък инфаркт или инсулт.

Всички, които са опитали хранителния микс от тези пет природни дара казват, че това е най-
доброто средство срещу всички видове ракови заболявания! Ето как и Вие сами да си направите в домашни условия лечебната рецепта на проф. Христо Мермерски.
Лек цялото тяло - само четири лъжици дневно от тази хранителна смес на проф. Христо Мермерски
глави чесън (12), килограм мед, 400 грама орехи и 400 грамапшеница и 15 лимона. Залейте пшеницата с вода в стъклен съд (оставете поне два пръста вода отгоре). 12 часа по-късно прецедете набъбналите зърна и ги измийте добре. Заедно с чесъна и орехите се смилат и пшеничените зърна. Добавете и нарязаните лимони с кората в блендера и изсипете цялата смес в емайлиран съд. В него бавно добавяйте меда и бъркайте, докато не получите плътна и хомогенна смес. Изсипете получения микс в един или няколко стъклени съда и ги оставете на студено в хладилника. Природното лекарство е готово за консумация точно след три дни!


За превенция приемайте напитката половин час преди всяко хранене (три пъти дневно) и преди да заспите. Ако имате диагностицирана форма на рак, приемайте по лъжица през два часа.

Съдържание /Брой/Месец/Година/: