Мултиезичен автоматичен превод на 104 езика


Сок съживяващ и мъртвите - вижте рецепттата.Чудесно за сезона на пролетната умора.



Този сок е познат от десетилетия в целия свят, трябват ви само няколко минути да го приготвите

Натуралният сок, който ви предлагаме днес се използва през годините като фантастичен начин за стимулиране на имунната система, осигуряване на енергия и подсилване на кръвта. Но, популярността му нарастна неимоверно след като бе съобщено, че той може да лекува и рак!



Най-добрата част от всичко това е, че той се приготвя изключително лесно, ще ви трябват не повече от 3 минути! На някои хора този сок може да не им се стори най-вкусното нещо, което са опитвали, но ако вземете предвид забележителните ефекти от консумацията му, заслужава си да го опитате!

И така, ако сте непрекъснато уморени, депресирани или ви трябва повече енергия, този сок несъмнено ще се превърне във вашият чудодеен еликсир!

Чудодейният натурален лек-еликсир, който всеки трябва да опита

Съставки:
1 кг (35 унции) червено цвекло
1 кг (35 унции) мед
3 портокала
500 г (17 унции) моркови
3 ябълки
1 лимон

Метод на приготвяне:

Измийте съставките добре, обелете портокалите и лимона и смелете всичко в блендер. Налейте червеникавия сок в бутилка или буркан и го дръжте в хладилника.

Употреба:

Консумирайте по половин чаша от този чудодеен натурален сок на гладно всяка сутрин.

Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази статия. Ако намирате тази информация за полезна, молим ви да я споделите с приятелите и семейството си. Подкрепата на усилията ни да споделяме безплатно информация ще бъде високо оценена.

Източник:


http://healthycures.org/a-juice-which-will-raise-you-from-the-dead-it-has-been-famous-for-decades-in-the-world-and-it-takes-only-2-minutes-for-preparation

Снимка: www.medicinas-naturales.org

източник:http://zdravivsekiden.com/sok-kojto-moje-da-sajivi-i-martvite-se-prigotvia-za-nula-vreme/

Съдържание /Брой/Месец/Година/: