Мултиезичен автоматичен превод на 104 езика

ИЗБОРИ 2017:

БОЙКО БОРИСОВ ВДИГНА МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА С 283%-та(190лева).  

ТАКОВА УВЕЛИЧЕНИЕ И ПРИ БАЙ ТОШО И КОМУНИЗМА НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ЗА 33 ГОДИНИ.

      
              Уважаеми читатели, това, което направи Бойко Борисов и неговият екип управлявайки за БЪЛГАРИЯ за 60%-80% от неселението на цялата ни държава не можаха нито социалисти, нито НДСВ да направят от 89-та година насам. 
  • С 283%-та НАРАСТНА МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ПО ВРЕМЕ НА ДВАТА МАНДАТА НА '"ПП  ГЕРБ'', показват данните на НАЦИОНАЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ / http://www.nssi.bg/forusers/infomaterials/135-pensions/844-mrz /, след последната парична реформа през 1999г и въвеждането на минимална заплата от 67лева.
  • От всъпване в длъжност като премиер г-н Бойко Борисов вдига минималната заплата от 240 на 310лв(с 70лв.) в периода 27юли 2009-та година до 13март 2013-та година.
  • При кабинета "Борисов 2" г-н Бойко Борисов вдига минималната заплата от 340 на 460лв(с 120лв.). 
  • Общо повишението при двете правителства с премиер г-н Бойко Борисов е 190лв за две правителства, спрямо стои десет лева при БСП и двата нейни кабинета с Станишев и Орешарски, а при НДСВ повишението межу 2001-ва и 2005-та е 65лв.
Всичко това г-н Борисов направи за нас гражданите и България във време на криза и икономическа рецесия в Европа, при много по трудни години и обстоятелства, докато преди него БСП в много по силни икономически години и в държавата и в ЕС - не можаха да направят толкова.

Бойко Борисов и неговият екип управлявайки за БЪЛГАРИЯ за 60% до 80% от неселението на цялата ни държава(не само за София), за по голямата част от населението работещо за и на минимална заплата, и близки до нея доходи не можаха нито социалисти, нито НДСВ да направят от 89-та година насам, нито дори Бай Тошо.
.......
Със 190лева увеличи Бойко Борисов минималната работна заплата, заради което беше упрекван и от социалисти, дори и от Емилия Масларова, бивш министър при управлението на социалистите на социалната политика. Само за сравнение ще споменем, че по времето на комунизма за 33години МРЗ нараства с 85лева, или от 55лева през 1966година до 140лева през 1989година, което са точно 154%процента за цели 33години.
Аз винаги гледам данните и фактите, цифрите(НАЦИОНАЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ / http://www.nssi.bg/forus…/infomaterials/135-pensions/844-mrz / - можете да проверите), за мен те ми говорят кой е успешен и кой работи за народа...
Аз гледам цифрите и постигнатото и това което "ПП ГЕРБ" направи за народа и държавата е видно, трябва да имаме предид, че ако не бяха "ПП ГЕРБ" минималната заплата щеше да бъде 270лева в момента...

Оставам всеки сам да си направи заключенията и сам да реши кой работи за Родината, за Нацията, кой ръководи добре на базата на данните, които виждаме ите са очевдини за всички...
.......
Като нация следва да си дадем сметка, че на тези избори ние взимаме решение, което е за период 4години и трябва да се даде възможност на тези, които са се доказали, имат практика, стаж, управленски опит, добър екип - и които са работили за нас да продължат да надграждат.
Всъщност на тези избори ние сами си даваме шанс на нас, да живеем по - добре, като изберем тези, които умеят и които вдигнаха с 283%-та минималната работна заплата на 460лв -
във време на криза и рецесия за Евросъюза - партия ГЕРБ, защото това направиха за нас само те и никой друг.
......
Всъщност на тези избори ние решаваме дали да оставим всичко направено дотук или да дадем възможност на тези, които могат и са се доказали партия ГЕРБ да продължат... да работят за благото на държавата и нацията - за благото на всички нас за по - добър живот и по - високи доходи.
.......
От ''ГЕРБ'' бяха обещали през годините увеличение на МРЗ на нива 360лева,
на 380лева,
на 420лева,
на 460лева
и спазиха и изпълниха стриктно всичките си обещания.
Сега в тяхната прграма е влезнало увеличение на минималната работна заплата
до 650 лева
ето тук на 20-та страница http://gerb.bg/fil…/useruploads/files/gerb_programa_2017.pdf ( "Ако отново управляваме страната, можем да очакваме увеличаване на средната работна заплата за страната, която в края на мандата да достигне 1500 лв., а минималната работна заплата, без да се създава напрежение на пазара на труда, също ще нарасне и ще достигне 650 лв." ) - "ПОЛИТИЧЕСКА ПРОГРАМА НА ПП ГЕРБ"

От партия "ГЕРБ'' са коректни и държат на обещанията си и ги изпълняват стриктно. А когато човек решава да не гласува на тези избори, той всъщност гласува
но срещу себе си,
защото сам си отказва възможността да го управляват можещи и знаещи, които да развиват икономиката,
и
да вдигнат мин. работна заплата до 650лв,
в следващите 4 години на упраление...
''ГЕРБ'' доказаха и показаха какво могат и изпълниха обещанията си...




Уважаеми читатели, всичко е в ръцете на Вас. Сега знаете защо трябва да гласувате на тези избори,
знаете кой работи за Родината, за нас, кой прави условията на живот по - добри за всички ни.
Това е само една партия "ПП ГЕРБ''.
Виждате, фактите и данните казват и показват всичко.
И ''ГЕРБ'' държат на думата си.
Дали ще взима множеството българи 650лв МРЗ до няколко години или ще остане на 460лв зависи изцяло от Вас, и то това дали ще дадете възможност, на тези, които умеят и изпълняват обещанията си - "ПП  ГЕРБ'' да продължат да работят и за народа, и за държавата си.
Бюлетината за да продължи добруването на нацията още четри години
 е една, номер 11.


Автори:
Цветан Радославов - инвестиционен стратег и експерт хеджиране на риска;
Радослав Цветков - икономист и дългогодишен журналист с над 40години стаж и над 60 000 публикации в печата.


Съдържание /Брой/Месец/Година/: