Мултиезичен автоматичен превод на 104 езика

ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С КОНОПЕНО ОЛИО В ЩАТИТЕ


Конопът и конопено олио са били използвани от много хора векове наред. Употребата му е забранена през втората половина на 20 век по времето, когато процъфтява фармацевтичната индустрия, която печели милиарди долари.

Рик Симпсън е инженер и самоук биолог. През 2002 г. му е поставена диагноза рак на кожата. Той се лекувал именно с конопено олио. Днес той е сред най-големите радетели за легализацията на конопеното олио. Благодарение на своя метод и убедителността му той е спасил живота на 5 000 души, пише сайтът http://dobrewiadomosci.net.pl.

Рик твърди, че конопът и конопеното олио лекуват широка гама заболявания, сред които рак, диабет, астма, атеросклероза, множествена склероза, епилепсия, псориазис.
Рик споделя своята история пред сръбското списание Телеграф.

„Винаги казвам на хората – канабисът ще те излекува – дай му шанс и ще видиш, че днес той е най-ефикасното лекарство на света.

Това се случи през 2002 г. Лекарите се предадоха след три неуспешни операции. Имах рак на кожата. След всяка операция нежеланите ефекти се връщаха с нова сила. Реших да взема нещата в свои ръце. От много време се занимавах любителски с биология. Един ден, докато гледах раните си в огледалото, си спомних за изследванията, извършени в университета във Вирджиния, които доказват, че THC – активна съставка на марихуаната, лекува рак. Взех конопено олио и капнах няколко капки върху раните си.“

В началото не забелязах съществена промяна. Преглеждал раните след употребата на олиото в продължение на няколко дни.

„След 4 дни махнах превръзката и не можах да повярвам на очите си. Нямаше рана, а кожата ми беше регенерирала. Веднага започнах да разказвам на хората как съм излекувал рак на кожата с конопено олио. Много хора се шегуваха с мен тогава. Но вижте сами. От тогава минаха 11 г., а ракът не се е върнал.“

От тогава Симпсън решава да помага на хората, а резултатът от неговата работа са хиляди спасени животи.

Последният случай е на 80-годишен мъж, който умирал от рак на белия дроб.

„Този човек беше целият подпухнал от химиотерапията, имаше отворени рани по краката и едва дишаше. Лекарите не му даваха повече от 48 часа, когато неговият син го доведе при мен. Препоръчах му терапия с конопено олио, която младежът консултира с лекаря на баща си. Лекарят разбира се отрече подобно лечение. Синът обаче реши да рискува и да приложи предписаното от мен лечение като му направи компрес за дишане с марля, натопена в конопено олио.

След 30 минути болният започна да диша по-леко. През нощта дишането му се стабилизира напълно.

Лекарите обяснили това с възможността преди смъртта жизнените функции да се подобрят, но били категорични, че не бива да се хранят надежди за по-нататъшно подобрение. Синът му обаче решил да не чака повече и прибрал баща си от болницата. След 6 седмици лечение с конопено олио възрастният човек вече нямал нужда от инсулин, а след 3 месеца бил окончателно излекуван от рака.

Рик твърди, че терапията с конопено олио е успешна и в други случаи и при това няма значение възрастта.

Може да се прилага дори на бебета.
За да има Рик достъп до винаги прясна суровина за производство на конопено олио, синът му започнал да отглежда марихуана, но насажденията били неколкократно унищожавани от полицията. Според закона за отглеждане на марихуана го заплашвали от 5 до 40 г. затвор без значение, че причината да я отглеждабила единствено производството на лековитото олио.

Срещу него бил образуван процес и той бил заплашен от присъда от 12 г. затвор.

„Въпреки че съдията бе убеден в моите методи на лечение, не му бе позволено да изслуша свидетели, излекувани от мен.“

Рик твърди, че никога не е продавал марихуана. Продавал единствено конопено олио. Приготвянето на това чудодейно олио е изключително просто. Лечението започва с няколко капки три пъти дневно.

„Обикновено дозата за болни от рак е 60 грама, приемани в продължение на 90 дни. И никога не е късно да започнете терапията.“

„Ако ме питате дали одобрявам пушенето на марихуана, ще ви кажа – не. То не е толкова ефикасно, колкото олиото. Но въпреки това има изследвания, които доказват, че хората, които пушат марихуана, живеят средно с 6 г. по-дълго от тези, които не пушат.

Рик смята, че във всяка държава трябва да бъде разрешено отглеждането и употребата на коноп с медицинска цел.

Известно е, че конопът е бил употребяван като един от най-ефикасните методи за лечение още векове преди Христа.

Мечтата му е живот на земята без рак.

източник: http://tok.bg/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%BA-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE/#

Съдържание /Брой/Месец/Година/: