Мултиезичен автоматичен превод на 104 езика

FACEBOOK магазин,
български ,

на български,

тест: 30дена безплатно.



Продажби във facebook
с онлайн магазин във facebook с CloudCart
(cloudcart.net)


Създай онлайн магазин
30 ДНИ БЕЗПЛАТНО

facebook магазин


Съдържанието на онлайн магазина се качва автоматично на страницата ти във facebook, само с натискането на един бутон




Директна връзка


Без допълнителни настройки - всяка промяна в съдържанието на онлайн магазина ще се отразява веднага и във facebook приложението.



Повиши продажбите


Всички твои продукти ще са достъпни за хилядите потребители, което гарантира повече потенциални клиенти и възможности за поръчки.






Позволи на потребителите да те познават


facebook е социална мрежа с милиони потребители, които я използват за всичко в ежедневието си: от връзка с приятели до онлайн пазаруване. Днес те често предпочитат, когато търсят продукти първо да намерят магазин във facebook, за да се ориентират в предлаганите такива от различните търговци. Използвай възможността, която ти дава CloudCart, за да достигнеш тези потребители и да им покажеш своите предимства пред конкурентите.






Увеличи клиентите си


Без допълнителни настройки, само с един клик, качи съдържанието на магазина си в социалната мрежа (всички или само избрани категории) и тези, които те следват и посещават във facebook ще имат възможността да разглеждат продуктите ти и да поръчват чрез приложението.




Специални предложения за твоите онлайн последователи


Може да създаваш оферти, промоции или игри за facebook феновете си. Покажи им специално отношение и увеличи шансовете да развиеш бизнеса си и чрез най-голямата социална платформа. А ако това не е достатъчно, продавай в eBay с CloudCart

Продуктите и поръчките сами се конфигурират



Не е необходимо да дописваш или модифицираш продуктите си и техните описания специално за приложението - всичко се прехвърля автоматично от онлайн магазина ти. Освен това всяка поръчка през facebook ще се отрази моментално в отчетите за поръчки в магазина, което ти дава възможност да следиш поръчките, направени през това приложение и неговата ефективност.




Източник:https://cloudcart.com/bg/feature/facebook

Съдържание /Брой/Месец/Година/: